Logohigh

De Wikkelboat

Eind mei is de Wikkelboat aangemeerd in ons haventje! Sinds begin juli ligt hij op de linker Punt (naast de Puntbrug). Het is een varende variant op het Wikkelhouse, een ingenieus en duurzaam ontwikkeld tiny house, puur Dutch Design en geproduceerd in Amsterdam. Zie hier een animatie van hoe dit alles er ongeveer van binnen uitziet of bekijk hier de opbouw welke op dinsdag 23 mei heeft plaatsgevonden.

Like onze speciale Facebookpagina en bekijk daar nog veel meer beelden van hoe de Wikkelboat werd geplaatst en er op dit moment uitziet!

Bekijk het korte filmpje wat RTV Rijnmond over ons uitzond:

 

De boot is voorzien van een keukentje, een uittrekbare (vergader)tafel, twee opklapbare tweepersoonsbedden en een badkamertje. Buiten biedt het zowel aan de voor- als achterzijde een mooi terras met loungeset en aan beide zijkanten kan men een boot aanmeren. Op zondag 2 juli jl. werd de Wikkelboat officieel aangemeerd en geopend tijdens het Rotterdam Water Weekend.

Logo_Wikkelboat

 

De Wikkelboat is overdag tussen 12-16.30u af te huren voor bv. een (zakelijke) lunch, vergadering, bedrijfspresentatie, etc. Kosten hiervoor zijn €89,- + €15 schoonmaakkosten en reserveringen kunnen worden gedaan door een e-mailtje te sturen naar info@wikkelboat.nl of ons even te bellen op 088-8887070. Geschikt voor gezelschappen tot max. 20 personen.

Voor vergaderingen van bewonersverenigingen uit het Maritiem District is de Wikkelboat gratis reserveerbaar. Ligplaatshouders en studenten van de tegenover gelegen scholen, de Hogeschool Rotterdam en de Willem de Koning Academie, kunnen boeken met 30% korting.

Passanten en andere geïnteresseerden kunnen de Wikkelboat hier boeken om te overnachten. Overnachtingsprijzen variëren tussen €99 en €249 per nacht (excl. korting en excl. €35 aan schoonmaakkosten). Geschikt voor overnachting van max. 4 personen.

DSC_2818_19_20_Creative 3

De indeling van de Wikkelboat is geheel flexibel, met design Murphybeds, uitklapbare tafels en tot 12 extra klapstoeltjes beschikbaar. Zie onderstaand de mogelijke dag- en avondindeling van de Wikkelboat. Toegang tot de Wikkelboat (en de glazen binnendeur welke beide ruimten van elkaar scheidt) zijn evenals de toegangspoorten van ons haventje voorzien van slimme sloten welke bediend kunnen worden met tag of smartphone.

Opstellingen v5

Buiten op terras kadezijde kunnen ligplaatshouders/huurders loungen op de luxe loungebank of aan de andere waterterras van het uitzicht genieten over het water en het Witte Huis.

Heeft u interesse om regelmatig gebruik te maken van de Wikkelboat? Contacteer ons dan voor het maken van aantrekkelijke afspraken!

DSC_3228_29_30_Creative 2