The Red Apple Marina

Boek een sloep!

Boek de Plastic Whale-sloep om Rotterdam vanaf het water te verkennen! (en wordt geïnspireerd er zelf eentje te kopen;-)

2016-07-31-PHOTO-00001691

Het zonnetje lacht je tegemoet…tijd voor een boottochtje in het Maritiem District. En wel een bijzonder tochtje, want terwijl je geniet met vrienden, familie of collega’s, kun je ook nog eens bijdragen aan plasticvrije Rotterdamse wateren. 
Plastic Whale is de eerste professionele plastic fishing company ter wereld. Een social enterprise met een missie: ‘s werelds wateren plasticvrij maken. In The Red Apple Marina ligt de eerste Plastic Whale Rotterdam. Een sloep gemaakt van frisdrankflessen en dat zie je meteen als je aan boord gaat. Je stapt dan zichtbaar op een vloer gemaakt van 5000 gekleurde doppen. Voor €150,- incl. schipper kun je de sloep een middag huren en zorgt Plastic Whale ook voor de nodige materialen aan boord waarmee je plastic uit het water mag vissen. Maar uiteraard mag je ook alleen heerlijk genieten van het vaartochtje en het uitzicht;-)
Vanaf nu te boeken via deze website; klik hier en geef in het opmerkingenveld aan op welke datum/data je het vaartochtje wilt maken. Je mag ons uiteraard ook gewoon even bellen op 088-8887070!
PW-vlaggen-80x63