The Red Apple Marina

Wikkelboats & De Coaster

In mei 2017 is de Wikkelboat aangemeerd in ons haventje! Sinds begin juli 2017 ligt hij op de linker Punt (naast de Puntbrug). Het is een varende variant op het Wikkelhouse, een ingenieus en duurzaam ontwikkeld tiny house, puur Dutch Design en geproduceerd in Amsterdam. Op 1 juli 2018 is een tweede Wikkelboat aangemeerd. Zie hier een animatie van hoe dit alles er ongeveer van binnen uitziet of bekijk hier de opbouw ervan.

In januari 2020 hebben we een 28,5 meter lange coaster uit 1909 aangeschaft. Deze is geheel verbouwd en geüpgrade tot een prachtschip met een drietal luxe appartementen/Cabins aan boord en een mega-dekterras met alle voorzieningen die je je kunt wensen.

Wil je een Wikkelboat of een Cabin op de Coaster boeken voor een middag of voor een of meerdere overnachtingen? Klik dan hier voor de Wikkelboats of hier voor De Coaster en we verwelkomen je graag!

Like onze speciale Facebookpagina en bekijk daar nog veel meer beelden van hoe de Wikkelboats werden geplaatst en er op dit moment uitzien!

Bekijk het korte filmpje wat RTV Rijnmond over ons uitzond:

De boten zijn voorzien van een keukentje, een uittrekbare (vergader)tafel, twee opklapbare tweepersoonsbedden en een badkamertje. Buiten biedt het zowel aan de voor- als achterzijde een mooi terras met loungeset en aan beide zijkanten kan men een boot aanmeren. Op zondag 1 juli jl. werd de 2e Wikkelboat officieel aangemeerd en geopend tijdens het Rotterdam Water Weekend.

Logo_Wikkelboat

De Wikkelboat is overdag tussen 12-16.30u af te huren voor bv. een (zakelijke) lunch, vergadering, bedrijfspresentatie, etc. Kosten hiervoor zijn €125,- ex 21% BTW en reserveringen kunnen worden gedaan door een e-mailtje te sturen naar info@wikkelboat.nl of ons even te bellen op 088-8887070. Geschikt voor gezelschappen tot max. 15 personen.

Voor vergaderingen van bewonersverenigingen uit het Maritiem District is de Wikkelboat gratis reserveerbaar. Vaste igplaatshouders kunnen boeken met 30% korting.

Overnachtingsprijzen variëren tussen €99 en €299 per nacht (excl. korting en excl. €39/45 aan schoonmaakkosten). Geschikt voor overnachting van max. 4 personen per boot.

Heeft u een haven en zou u graag willen dat een Wikkelboat bij u aanmeert? Contacteer ons, want we zijn op zoek naar meer ligplaatsen voor nieuwe Wikkelboats!

DSC_2818_19_20_Creative 3

De indeling van de Wikkelboat is geheel flexibel, met design Murphybeds, uitklapbare tafels en tot 12 extra klapstoeltjes beschikbaar. Zie onderstaand de mogelijke dag- en avondindeling van de Wikkelboat. Toegang tot de Wikkelboat (en de glazen binnendeur welke beide ruimten van elkaar scheidt) zijn evenals de toegangspoorten van ons haventje voorzien van slimme sloten welke bediend kunnen worden met tag of smartphone.

Opstellingen v5

Buiten op terras kadezijde kunnen ligplaatshouders/huurders loungen op de luxe loungebank of aan de andere waterterras van het uitzicht genieten over het water en het Witte Huis.

Heeft u interesse om regelmatig gebruik te maken van de Wikkelboat? Contacteer ons dan voor het maken van aantrekkelijke afspraken!