Logohigh

Promo & Evenementen

Graag dragen wij bij aan een nóg fijnere leefomgeving van ons haventje en zijn we initiator van  het jaarlijkse Wijnhaven Festival, wat voor het eerst in juni 2015 is georganiseerd als try-out en in de daarop volgende jaren is uitgebouwd en opgegaan in het Rotterdam Water Weekend.  Zie hier voor meer informatie over het Festival. Op zondag 1 juli a.s. heeft de laatste editie plaatsgevonden. Waterbeleving in Rotterdam staat nog in de kinderschoenen en graag willen we dit samen met gelijkgezinde partijen als Stichting Plezierrivier de Rotte, Picnic Island en 010Swim Experience een boost geven.

Op zaterdag 7 september om 20.00u a.s. wordt door ons een nieuw evenement in het kader van de Wereldhavendagen georganiseerd: Floating Cinema. Vanaf het water kunt u genieten van een mooie film alvorens u het afsluitend vuurwerk vanaf de Boompjes kunt bewonderen. Als dat geen fantastische zaterdagavond wordt:-) Boek nu uw stoeltje, VIP-plek op de kade op een bootje of meldt uw passantenboot aan op www.floatingcinema.nl! Boten zijn welkom vanaf 19u en dienen om 23u te zijn vertrokken. Wilt u met boot ook overnachten, dan dient u zich daarnaast als passant vooraf aan te melden en passantengeld te betalen via de Bluewater app.

Voor de opening van ons haventje in juni 2015 is door Kelvin Wormgoor een mooi lied geschreven, genaamd “Marinahaven”. Hieronder de tekst en het lied zelf op video. Op onze Facebookpagina www.facebook.nl/theredapplemarina vindt u ook een samenvattingsvideo van de opening en veel foto’s.

Marinahaven.docx-2

We vinden het natuurlijk leuk als ons haventje bekender wordt en hebben daarom verschillende spullen om te dragen of op boot te zetten. Bij interesse in een of meerdere van onderstaande spullen, laat ons dit even weten via hier. Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW en kunnen alleen worden afgehaald in het haventje.

Bootvlaggetje a €20,- per stuk

Bootvlag Red Apple Marina

Rode cap a €25,- per stuk

Cap Red Apple voorbeeld