Logohigh

Promo & Rotterdam Water Weekend

Graag dragen wij bij aan een nóg fijnere leefomgeving van ons haventje en zijn we initiator van  het jaarlijkse Wijnhaven Festival, wat voor het eerst in juni 2015 is georganiseerd als try-out en in de daarop volgende jaren is uitgebouwd en opgegaan in het Rotterdam Water Weekend.  Zie hier voor meer informatie over het Festival. Op zondag 1 juli a.s. heeft de laatste editie plaatsgevonden. Waterbeleving in Rotterdam staat nog in de kinderschoenen en graag willen we dit samen met gelijkgezinde partijen als Stichting Plezierrivier de Rotte, Picnic Island en 010Swim Experience een boost geven.

Voor de opening van ons haventje in juni 2015 is door Kelvin Wormgoor een mooi lied geschreven, genaamd “Marinahaven”. Hieronder de tekst en het lied zelf op video. Op onze Facebookpagina www.facebook.nl/theredapplemarina vindt u ook een samenvattingsvideo van de opening en veel foto’s.

Marinahaven.docx-2

We vinden het natuurlijk leuk als ons haventje bekender wordt en hebben daarom verschillende spullen om te dragen of op boot te zetten. Bij interesse in een of meerdere van onderstaande spullen, laat ons dit even weten via hier. Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW en kunnen alleen worden afgehaald in het haventje.

Bootvlaggetje a €20,- per stuk

Bootvlag Red Apple Marina

Rode cap a €25,- per stuk

Cap Red Apple voorbeeld