Logohigh

Ligplaatsen & Winterstalling

Hieronder een plattegrond van ons haventje met daarop aangegeven de ligplaatsnummers:

Plattegrond met ligplaatsnummers TRAM

De planning is om per voorjaar 2020 de Zuidzijde, in de Scheepmakershaven, verder uit te breiden met nog eens 14 extra ligplaatsen; deze staan op tekening dun ingetekend. Op dit moment bieden we 47 ligplaatsen voor boten met een lengte van max. 12,5 meter. Hiervan zijn er momenteel nog maar 6 beschikbaar!

Het jaarlijkse liggeld (seizoen 1 april 2018-31 maart 2019) is afhankelijk van de bootlengte:

Voor boten tot 6 meter: €1200, voor 6-8 meter €1.400, voor 8-10 meter €1650 en voor 10-12meter €2000. Deze liggelden zijn per vooruitbetaling en inclusief servicekosten en 21% BTW.

NU OOK WINTERSTALLING!

Sinds oktober 2017 bieden we vlakbij ons haventje ook winterstalling op kade of overdekt in loods aan tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. Zie hieronder de prijzen. Dit doen we in samenwerking met een gerenommeerde jachtwerf die ook is aangesloten bij HISWA.

Voor ligplaatshouders die zich hiervoor aanmelden en betalen voor 31 augustus 2018 voor komend seizoen (2018/2019) hanteren we een extra scherpe actieprijs voor het eerste jaar! Zie hieronder de prijzen welke incl. BTW en incl. uit en in water, afspuiten en opbokken zijn. Eventueel kan de boot ook vanuit onze haven naar jachtwerf worden gevaren voor een meerprijs van €65. Aanmelding en facturatie verloopt via ons door mailtje te sturen naar bestuur@theredapplemarina.nl.

(Actie)Tarieven winterstalling 2018-2019, buiten op kade/binnen in loods (onverwarmd):

<6m:           € 300 en € 350 (daarna €400/500)

6-8m:           € 400 en € 500 (daarna €600/750)

8-10m:         € 500 en € 650 (daarna €750/950)

10-12m:        € 700 en € 850  (daarna €1150/1500)

Voor ligplaatshouders die commitment geven & betalen voor een periode van 3 jaar bieden we tijdelijk 3% korting én geen jaarlijkse indexatie.

We bieden ook de mogelijkheid om – ook al heeft u geen vaste ligplaats bij ons – voor slechts €200 (<6meter), €250 (<8meter), €300 (<10meter) of €350 (<12meter) uw boot in ons haventje te laten overwinteren (1 oktober – 31 maart). Reserveer nu!

Stroomverbruik wordt afgerekend o.b.v. het daadwerkelijke verbruik per ligplaats voor € 0,35 per kWh. In de servicekosten zijn o.a. inbegrepen:

  • Onderhoud van havenfaciliteiten
  • Vastrecht elektra en water algemeen gebruik
  • Jaarlijkse ligplaatshouders-bijeenkomst
  • Gebruik van gezamenlijke BBQ
  • Eenmalig gratis bootvlaggetje van The Red Apple Marina
  • Beveiliging, o.a. middels camerasysteem & elektronisch toegangssysteem
  • Gebruikmaking van sanitaire voorzieningen bij naastgelegen Ibis-hotel en Wikkelboat
  • Gebruikmaking van douches in Nieuwe Haven (warmwater o.b.v. Euromuntje)
  • 30% korting op huur van een Wikkelboat (overdag en/of overnachting)
  • Hulp bij calamiteiten

De toegang tot de haven wordt beveiligd middels een electronisch slot, (op afstand) te bedienen met uw mobiele telefoon of ter plaatse met een fysieke tag. Tevens houden een aantal HD-camera’s de gehele haven  continu goed in de gaten en kunnen we beelden terugkijken bij calamiteiten. Uiteraard gaan we ervan uit dat niet nodig is, maar voor het comfort en de veiligheid wel zo’n prettig idee dat dit kan. Ook is het haventje ’s avonds sfeervol verlicht met LED. Bij het naastgelegen Ibis-hotel  kunt u kosteloos gebruik maken van sanitaire voorzieningen. Daarnaast kan men vaak in de zomerperiode (juni-sept) overdag (tussen 12-17u) ook het voorste gedeelte van de Wikkelboat gebruiken, tenzij de navigatielampjes in de nok rood én NIET groen branden. Hier kan men dan kosteloos binnen of buiten op terras loungen, gebruik maken van sanitaire voorzieningen (wasbak, douche en toilet) en van de kitchenette incl. volautomatische koffiemachine, waterkoker en koelkast.

(Bezoekers)parkeren kan ook tegen €15 per dag worden geregeld met ons indien kenteken van tevoren wordt doorgegeven.

Parkeren kan gratis op het Noordereiland, op 5-10 minuten loopafstand via de Willemsbrug.

De realisatie en exploitatie van TRAM wordt volledig verzorgd door The Red Apple Marina BV welke deze locatie huurt van Stichting “Erfgoedhavens Rotterdam” wat onder de Gemeente valt.

Heeft u interesse in een ligplaats, vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt van ons een ligplaatsovereenkomst ter ondertekening.

Uw naam (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw Postcode (verplicht)

Uw Woonplaats (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Wenst ligplaats voor soort schip

Lengte van (toekomstige) boot

Opmerkingen