Logohigh

Ligplaatsen & Winterstalling

Hieronder een plattegrond van ons haventje met daarop aangegeven de ligplaatsnummers:

Sinds de recente uitbreiding bieden 59 ligplaatsen voor boten met een lengte van max. 12 meter. We hebben hierdoor weer plek voor nieuwe ligplaatshouders.

Het jaarlijkse liggeld (seizoen 1 april 2019-31 maart 2020) is afhankelijk van de bootlengte:

Voor boten tot 6 meter: €1250, voor 6-8 meter €1.450, voor 8-10 meter €1700 en voor 10-12meter €2070. Deze liggelden zijn per vooruitbetaling en inclusief servicekosten en 21% BTW. Voor ligplaatshouders die commitment geven & betalen voor een periode van 3 jaar bieden we tijdelijk 3% korting én geen jaarlijkse indexatie.

UITBREIDINGSACTIE (geldig van 20 juli t/m 31 oktober a.s.):

Heeft u een boot <8 meter lengte en is deze max. 5 jaar oud? Boek dan nu een vaste ligplaats t/m 31 maart 2021 voor slechts €2000,-!  (Aantal plekken is beperkt, vol=vol)

NU OOK WINTERSTALLING!

Sinds oktober 2017 bieden we vlakbij ons haventje ook winterstalling op kade of overdekt in loods aan tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. Deze dienst wordt verzorgd door een gerenommeerde jachtwerf die ook is aangesloten bij HISWA.

Zie hieronder de prijzen voor stapelbare* boten incl. BTW en incl. uit en in water, transport van en naar loods, afspuiten, opbokken en boot met folie bedekken.

Eventueel kan de boot ook vanuit onze haven naar jachtwerf worden gevaren voor een meerprijs van €65. Heeft u een trailer, dan kunt u deze buiten stallen voor €150 per jaar. Aanmelding en facturatie verloopt via ons door mailtje te sturen naar bestuur@theredapplemarina.nl.

(ACTIE)Tarieven winterstalling 2019-2020, buiten op kade/binnen in loods (onverwarmd). De actietarieven gelden uitsluitend voor ligplaatshouders die niet al eerder hier gestald hebben.

<6m:           €400/500  Introtarief binnen: €350

6-8m:           €600/750 Introtarief binnen: €500

8-10m:         €750/950 Introtarief binnen: €650

10-12m:        €1150/1500 Introtarief binnen: €850

*)   Stapelbare boten zijn max. 3500 kg zwaar, max. 8 meter lang en max. 1.90 hoog.

Trailers kunnen eventueel geplaatst worden in de winterstalling buiten. Per seizoen bedragen de kosten voor vaste stallingsklanten € 75. 

We bieden ook de mogelijkheid om voor slechts €300 (<6meter), €350 (<8meter), €450 (<10meter) of €560 (<12meter) uw boot in ons haventje te laten overwinteren (1 oktober – 31 maart). Reserveer nu!

Stroomverbruik wordt afgerekend o.b.v. het daadwerkelijke verbruik per ligplaats à € 0,35 per kWh. In de servicekosten zijn o.a. inbegrepen:

  • Onderhoud van havenfaciliteiten
  • Vastrecht elektra en water algemeen gebruik
  • Jaarlijkse ligplaatshouders-bijeenkomst
  • Gebruik van gezamenlijke BBQ
  • Beveiliging, o.a. middels camerasysteem & elektronisch toegangssysteem
  • Gebruikmaking van sanitaire voorzieningen bij naastgelegen Ibis-hotel en/of Wikkelboat
  • Gebruikmaking van douches in Nieuwe Haven (warmwater o.b.v. Euromuntje en met vooraanmelding)
  • 30% korting op huur van een Wikkelboat (overdag en/of overnachting)
  • Hulp bij calamiteiten

De toegang tot de haven wordt beveiligd middels een electronisch slot, (op afstand) te bedienen met uw mobiele telefoon of ter plaatse met een fysieke tag. Tevens houden een aantal HD-camera’s de gehele haven  continu goed in de gaten en kunnen we beelden terugkijken bij calamiteiten. Uiteraard gaan we ervan uit dat niet nodig is, maar voor het comfort en de veiligheid wel zo’n prettig idee dat dit kan. Ook is het haventje ’s avonds sfeervol verlicht met LED. Bij het naastgelegen Ibis-hotel  kunt u kosteloos gebruik maken van sanitaire voorzieningen. Daarnaast kan men vaak in de zomerperiode (medio juni-begin september) in middag (tussen 12-17u) ook het voorste gedeelte van de 1e Wikkelboat (dichtst gelegen bij de ingang) gebruiken, tenzij de navigatielampjes in de nok rood én NIET groen branden. Hier kan men dan kosteloos binnen of buiten op terras loungen, gebruik maken van sanitaire voorzieningen (wasbak, douche en toilet) en van de kitchenette incl. volautomatische koffiemachine, waterkoker en koelkast.

Let op de bedieningstijden en brughoogte’s rondom onze haven; een overzicht vindt u op deze webpagina.

(Bezoekers)parkeren op straten rondom ons haventje kan ook tegen €17,50 per dag worden geregeld via voorregistratie door ons van uw kenteken. Parkeren kan echter ook gratis op het Noordereiland, op <10 minuten loopafstand via de Willemsbrug.

De realisatie en exploitatie van TRAM wordt volledig verzorgd door The Red Apple Marina BV. Zij huurt het water van Stichting “Erfgoedhavens Rotterdam” welke namens de Gemeente het beheer van deze binnenwateren verzorgt.

Heeft u interesse in een ligplaats, vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt van ons een ligplaatsovereenkomst ter ondertekening. Let op! Tijdelijke of permanente bewoning wordt niet toegestaan. Tevens dient uw boot goed onderhouden te zijn en er visueel ook goed uit te zien.

Uw naam (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw Postcode (verplicht)

Uw Woonplaats (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Wenst ligplaats voor soort schip

Lengte van (toekomstige) boot

Opmerkingen