The Red Apple Marina

Ligplaatsen & Winterstalling

Hieronder een plattegrond van ons haventje met daarop aangegeven de ligplaatsnummers:

We bieden 60 ligplaatsen voor boten met een lengte van maximaal 12 meter. Onze haven ligt (vrijwel) vol. Contacteer ons indien u nog een ligplaats wil. Passanten gebruiken de Bluewater-app om een tijdelijke plek te boeken.

Het jaarlijkse liggeld (seizoen 1 april 2022-31 maart 2023) voor nieuwe ligplaatshouders is afhankelijk van de bootlengte, maar vooral het gewenste boxformaat:

<6 meter: €1.450 (ligplaatsnummers 17-24 + 60)

6-8 meter: €1.750 (ligplaatsnummers 39-58 en 17-24)

8-10 meter: €2.150 (ligplaatsnummers 2-14 en 25-28)

10-12meter: €2.600 (ligplaatsnummers 1 en 30-36)

Deze liggelden zijn per vooruitbetaling en inclusief servicekosten, watergebruik en 21% BTW.

OOK WINTERSTALLING!

Vlakbij ons haventje bieden we ook winterstalling op kade of overdekt in loods aan tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. Deze scherp geprijsde dienst wordt verzorgd door een gerenommeerde jachtwerf die ook is aangesloten bij HISWA en is uitsluitend beschikbaar voor onze vaste liggers.

Zie hieronder de prijzen voor stapelbare* boten incl. BTW en incl. uit en in water, transport van en naar loods, afspuiten, opbokken en boot met folie bedekken.

Heeft u een trailer, dan kunt u deze buiten stallen voor €150 per jaar. Aanmelding en facturatie verloopt via ons door mailtje te sturen naar bestuur@theredapplemarina.nl.

(ACTIE)Tarieven winterstalling 2021-2022, buiten op kade/binnen in loods (onverwarmd). De actietarieven gelden uitsluitend voor ligplaatshouders die niet al eerder hier gestald hebben.

<6m:           €425/525  Introtarief binnen: €375

6-8m:           €625/775 Introtarief binnen: €525

8-10m:         €775/975 Introtarief binnen: €675

10-12m:        €1175/1525 Introtarief binnen: €875

*)   Stapelbare boten zijn max. 4000 kg zwaar, max. 8 meter lang en max. 1.90 hoog.

Trailers kunnen eventueel geplaatst worden in de winterstalling buiten. Per seizoen bedragen de kosten voor vaste stallingsklanten € 75. 

We bieden ook de mogelijkheid om voor slechts €450 (<6meter), €750 (<8meter), €850 (<10meter) of €900 (<12meter) uw boot in ons haventje te laten overwinteren (1 oktober – 31 maart). Reserveer op tijd!

Stroomverbruik wordt afgerekend o.b.v. het daadwerkelijke verbruik per ligplaats à € 0,36 per kWh. In de servicekosten zijn o.a. inbegrepen:

  • Onderhoud van havenfaciliteiten
  • Vastrecht elektra en water algemeen gebruik
  • Jaarlijkse ligplaatshouders-bijeenkomst
  • Gebruik van gezamenlijke BBQ
  • Beveiliging, o.a. middels camerasysteem & elektronisch toegangssysteem
  • Gebruikmaking van toiletten bij naastgelegen Ibis-hotel en/of Wikkelboat*
  • Gebruikmaking van douches in Nieuwe Haven (warmwater o.b.v. Euromuntje en met vooraanmelding)
  • 30% korting op verblijf (overdag en/of overnachting) op een Wikkelboat en 10% korting op hotelschip “De Coaster” (vraag kortingscode vooraf aan per e-mail)
  • Hulp bij calamiteiten

* i.v.m. Corona tijdelijk onmogelijk

De toegang tot de haven wordt beveiligd middels een electronisch slot, (op afstand) te bedienen met uw mobiele telefoon of ter plaatse met een fysieke tag. Tevens houden een aantal HD-camera’s de gehele haven  continu goed in de gaten en kunnen we beelden terugkijken bij calamiteiten. Uiteraard gaan we ervan uit dat niet nodig is, maar voor het comfort en de veiligheid wel zo’n prettig idee dat dit kan. Ook is het haventje ‘s avonds sfeervol verlicht met LED.

Let op de bedieningstijden en brughoogte’s rondom onze haven; een overzicht vindt u op deze webpagina. Vanaf voorjaar 20022 zijn benodigde bruggen op afstand bedienbaar dus geen (lange) wachttijden meer:-)

Voordelig parkeren kan onder de Markthal (<5 minuten lopen, vanaf €10,- per dag): www.parkereninmarkthal.nl.

De realisatie en exploitatie van TRAM wordt volledig verzorgd door The Red Apple Marina BV. Zij huurt het water van Stichting “Erfgoedhavens Rotterdam” welke namens de Gemeente het beheer van deze binnenwateren verzorgt.

Heeft u interesse in een ligplaats, vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt van ons een ligplaatsovereenkomst ter ondertekening. Let op! Tijdelijke of permanente bewoning wordt niet toegestaan. Tevens dient uw boot goed onderhouden te zijn en er visueel ook netjes uit te zien.