The Red Apple Marina

Reserveren

Ons haventje biedt tevens enkele passantenplekken voor boten tot max 12 meter. Voor passanten gelden de volgende ligplaatstarieven. U kunt deze uitsluitend vooraf reserveren via de handige Bluewater app.

  • € 24 / €30 / €36 (8 /10 /12m) per 24uur (1 nacht)

Ligplaatsen voor langere duur, maar korter dan 1 jaar, zijn ook te huur, via deze site te reserveren.

  • € 360/460/560 per maand (8/10/12m)
  • € 900/€1150/€1400 per 3 maanden (8/10/12)

In de haven zelf zijn ook eigen sanitaire voorzieningen waarvan op afspraak overdag tussen 11-16u gebruik gemaakt kan worden en buiten die tijden kan men gebruiken maken van de voorzieningen in het naastgelegen en bevriende Ibis-hotel. Hier kunnen passanten met een reservering kosteloos gebruik maken van haar sanitaire voorzieningen en via vooraf reserveren via ons voor €15,- gebruik maken van het ontbijtbuffet.

Maar uiteraard zijn passanten ook van harte welkom om te overnachten in een van onze 2 Wikkelboats welke elk 4 overnachtingsplekken bieden. Zie voor meer informatie of om gelijk te boeken. Indien u de Wikkelboat alleen overdag wilt afhuren, dan is dat ook op die website mogelijk.

Elektriciteit en waterverbruik bij ligplaats zijn inbegrepen in bovenstaande prijzen.

Parkeergelegenheid in het gebied is er volop: u kunt bv. gebruik maken van de parkeergarages “The Red Apple” om de hoek of op straat parkeren en via uw mobiel betalen. Voor passanten is het mogelijk om voordelig te parkeren onder de nabijgelegen Markthal op nog geen 5 minuten lopen; registreer online via www.parkereninmarkthal.nl.

Om onze haven te bereiken/verlaten, dient u – afhankelijk van uw doorvaarthoogte – wel rekening te houden met de diverse bruggen in de omgeving. De bruggen worden tegenwoordig op afstand bediend. U belt hiervoor met telefonnummer 010-4131805 (post Leuvehavenbrug); in avonduren kunt u het ook proberen op (010) 485 79 00 (Post Erasmusbrug).

Via de gratis app “Het Getij” kunt u zien wanneer het hoog- en laagtij is. De bruggen rondom ons haventje zijn rond de 2.25 NAP.

Voor een volledig overzicht van de omliggende bruggen, klik hier.

Elektrische boten zijn van harte welkom!

U kunt zich voor een passantenligplaats aanmelden op de reserveer pagina.

You don’t speak Dutch but are interested in more information about Rotterdam and fun, visit the blog http://www.meanwhile-in-rotterdam.com!

Zie onderstaand plattegrondje voor de ligging van ons haventje en de omliggende bruggen met doorvaarthoogte’s.

20160211_210607-1