Logohigh

Reserveren

Ons haventje biedt tevens enkele passantenplekken voor boten tot max 12 meter. Voor passanten gelden de volgende ligplaatstarieven. U kunt deze uitsluitend vooraf reserveren via de handige Bluewater app.

  • € 20 / €25/ €30 (8 /10 /12m) per 24uur (1 nacht)

Ligplaatsen voor langere duur, maar korter dan 1 jaar, zijn ook te huur, via deze site te reserveren:

  • € 360 per maand
  • € 900 per 3 maanden

In de haven zelf zijn ook eigen sanitaire voorzieningen waarvan meestal overdag tussen 11-17u gebruik gemaakt kan worden en buiten die tijden kan men gebruiken maken van de voorzieningen in het naastgelegen en bevriende Ibis-hotel. Hier kunnen passanten met een reservering kosteloos gebruik maken van haar sanitaire voorzieningen en via vooraf reserveren via ons voor €14,50 gebruik maken van het ontbijtbuffet.

Maar uiteraard zijn passanten ook van harte welkom om te overnachten in een van onze 2 Wikkelboats welke elk 4 overnachtingsplekken bieden. Zie voor meer informatie of om gelijk te boeken. Indien u de Wikkelboat alleen overdag wilt afhuren, dan is dat ook op die website mogelijk.

Elektriciteit en waterverbruik bij ligplaats zijn inbegrepen in bovenstaande prijzen.

Parkeergelegenheid in het gebied is er volop: u kunt bv. gebruik maken van de parkeergarages “The Red Apple” om de hoek of op straat parkeren en via uw mobiel betalen. Voor passanten is het mogelijk om voor €7,50 per dagdeel (5 uur) of €20 voor 24 uur op straat te parkeren indien u uw kenteken vooraf aan ons doorgeeft.

Om onze haven te bereiken/verlaten, dient u – afhankelijk van uw doorvaarthoogte – wel rekening te houden met de diverse bruggen in de omgeving. Bij hoogtij dienen deze opgehaald te worden door een brugwachter en hiervoor geldt een wachttijd van max. 30 minuten. U kunt echter al 3 uur van tevoren doorgeven op welk tijdstip u de bruggen bediend wilt krijgen…dat kan op telefoonnummer 010-4131805 (post Leuvehavenbrug); in avonduren kunt u het ook proberen op (010) 485 79 00 (Post Erasmusbrug).

Via de gratis app “Het Getij” kunt u zien wanneer het hoog- en laagtij is. De bruggen rondom ons haventje zijn rond de 2.25 NAP.

Voor een volledig overzicht van de omliggende bruggen, klik hier.

Elektrische boten zijn van harte welkom!

U kunt zich voor een passantenligplaats aanmelden op de reserveer pagina.

You don’t speak Dutch but are interested in more information about Rotterdam and fun, visit the blog http://www.meanwhile-in-rotterdam.com!

Zie onderstaand plattegrondje voor de ligging van ons haventje en de omliggende bruggen met doorvaarthoogte’s.

20160211_210607-1